Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody pri Pincinej, muža z Rim. Soboty odviezli helikoptérou

PINCINÁ – Dovedna päť príslušníkov Hasičského a Záchranného zboru (HaZZ) s jedným kusom techniky zasahovalo pri dopravnej nehode v obci Pinciná, kde havarovalo osobné motorové vozidlo. Jedna osoba mala podľa HaZZ aj poranenia tváre.

Ako Sobotnik.sk informoval dôveryhodný zdroj, išlo o auto s evidenčným číslom z okresu Rimavská Sobota. Zdroj ďalej dodal, že zraneného človeka previezli vrtuľníkom do nemocnice v Banskej Bystrici. O havárii informovalo aj Operačné stredisko HaZZ.

DOPLNENÉ 26. 3. 2020 o 18:23: Ako informovala hovorkyňa Operačného strediska zdravotnej záchrannej služby Alena Krčová, podľa informácií, ktoré dostali na tiesňovú linku 155, došlo k dopravnej nehode a pomoc potreboval zranený muž. „Na miesto sme vyslali záchranárov, ktorí pacienta s devastačnými poraneniami tváre ošetrili a letecky transportovali do nemocnice,“ konkretizovala Krčová.

AKTUALIZOVANÉ 27. 3. 2020 o 11:30 Podľa informácii policajného zboru, vodičovi bolo odobraté vzorky krvi, ktoré následne poputujú na testy, či mal dotyčný v sebe alkohol. Ďalej potvrdili, že ide o 23-ročného muža, ktorý viedol auto značky BMW. „Predchádzal pred ním idúce vozidlo Kia Ceed, pričom z doposiaľ nezistených príčin sa vozidlo dostalo do šmyku, následkom čoho vyšlo vľavo mimo cesty, kde narazilo do protisvahu priekopy a ostalo prevrátené na pravom boku. Pri dopravnej nehode ku kontaktu vozidiel nedošlo,“ píše polícia na svojej facebookovej stránke. Vodiča previezli vrtuľníkom do nemocnice v Banskej Bystrici. Polícia ďalej prosí svedkov, aby sa prihlásili na čísle 158 alebo na ich Facebooku. Môžu objasniť veľa vecí, ako k dopravnej nehode došlo. PZ rovnako začal aj trestné stíhanie vo veci ublíženia na zdraví. 

Foto: ilustračné, Pixabay.com

Pridaj komentár