R. SOBOTA: Kruháč v marci ponúka témy ako podnikanie, doprava a wrestling

RIMAVSKÁ SOBOTA – Pestrú paletu podujatí pripravil na marec tím rimavskosobotského coworkingového centra Kruháč. Sú medzi nimi akcie zamerané na cestovateľské zážitky, podnikanie bez pokút, nemotorovú dopravu, ale aj wrestling.

Prvé podujatie je vo štvrtok 12. marca 2020 o 17:30 a má názov Cestuj 🙂 s Hájistami do Kostariky. „Ak sa chceš dozvedieť o Kostarike viac alebo sa na niečo chceš opýtať, príď na už piatu cestovateľskú prednášku. Po Kostarike nás budú sprevádzať Hájisti,“ uvádzajú organizátori. Vstupné je bezplatné, viac o akcii sa dozviete na stránke podujatia.

Druhým v rade je prednáška tímu Garáž.tv, ktorá sa uskutoční 19. marca o 17:30. „Príď si vypočuť príbeh, ako sa dostať na vrchol slovenskej influencerskej scény. Čo všetko táto práca obnáša a aké sú jej plusy a mínusy. Diskutovať samozrejme budeme aj o ich najväčšej záľube, autách,“ uvádza sa na stránke podujatia. Vstupné naň je päť eur.

Treťou akciou je čoraz aktuálnejší problém dopravy v meste s názvom Auto vs. bicykel. „Vieš sa po Rimavskej Sobote pohybovať bezpečne na bicykli alebo pešo? Ako plánovať mesto pre nemotorovú dopravu? Príď na Kruháč diskutovať a možno potom predáš auto a kúpiš si bicykel,“ podotýkajú organizátori na stránke podujatia, ktoré bude 24. marca o 17:00. Vstup je zadarmo.

Štvrté podujatie má názov Podnikanie bez pokút. Uskutoční sa vo štvrtok 24. marca o 16:00. Určené je podnikateľom, ktorí okrem svojej práce musia zvládať aj boj s konkurenciou, byrokraciou, záplavou zákonov a nariadení. „Ak sa chcete vyhnúť sankciám zo strany štátnych kontrolných orgánov, potrebujete byť ‚v obraze‘. Príďte si po informácie, ktoré vo vašom podnikaní určite využijete,“ pozývajú organizátori na akciu s bezplatným vstupom.

Témou poslednej tohtomesačnej akcie v Kruháči bude wrestling. Ide len o divadlo s hercami v ringu alebo ho môžeme klasifikovať ako skutočný šport? Aká je jeho história? Kto alebo čo stojí za jeho postupným rozvojom v Českej republike a na Slovensku a čo všetko obsahuje život wrestlera? Odpovede na tieto otázky sa záujemcovia dozvedia v piatok 27. marca od 18:00. Vstupné je dobrovoľné.

Zdroj: tlačová správa Kruháč, Foto: ilustračné, Sobotnik.sk

Pridaj komentár