Čelná zrážka vozidiel zablokovala hlavnú cestu, štyria ľudia sú zranení

Čelná zrážka dvoch áut zablokovala hlavnú cestu I/16 pri  Rimavskej Sobote. Momentálne tam pri dopravnej nehode zasahujú hasiči, cesta je uzavretá.

„Po príchode na miesto udalosti bolo zistené, že pri nehode došlo k čelnej zrážke dvoch osobných motorových vozidiel. Následkom nehody utrpeli štyri osoby zranenia rôzneho charakteru, pričom jedna z osôb ostala po náraze zakliesnená v jednom z vozidiel,“ uviedla Katarína Križanová z Prezídia HaZZ.

Hasiči vyslobodili zranenú osobu z havarovaného vozidla pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia a zabezpečili vozidlá proti vzniku požiaru. Zranené osoby sa nachádzajú v opatere ZZS.

DOPLNENÉ 3. 3: 2020 o 13: 34: Polícia aktuálne vážnu dopravnú nehodu aktuálne dokumentuje. Informuje o tom na facebookovej stránke Polícia SR – Banskobystrický kraj. „Stala sa na ceste I/16 pri odbočke na miestnu časť Vinica. Podľa doterajších zistení ide o zrážku dvoch vozidiel, pričom malo dôjsť aj k zraneniam osôb. Bližšie informácie k nehode prinesieme neskôr,“ uvádzajú policajti.

DOPLNENÉ 3. 3: 2020 o 14: 01: Podľa slov hovorkyne Operačného strediska zdravotnej záchrannej služby Aleny Krčovej výzvu na tiesňovú linku 155 so žiadosťou pomôcť zraneným pri dopravnej nehode dostali o 12:23. „Vyslaní záchranári na mieste ošetrili štyroch zranených – ženu, dvoch mužov a dieťa, ktorí utrpeli najmä poranenia končatín a hlavy. Transportovali ich do nemocnice v Rimavskej Sobote,“ konkretizovala.

DOPLNENÉ 3. 3: 2020 o 15:39: Podľa informácií od čitateľov je už cesta sprejazdnená.

Správu budeme aktualizovať.

Pridaj komentár