Film Sviňa sa vracia rovno do vašich obývačiek formou online prenosu

Až 10 virtuálnych premietaní prinesú autori najúspešnejšieho slovenského filmu Sviňa, ktorý sa do kín dostal 6. 2. 2020. Online kino projekcie si budete môcť vychutnať od 29. 4. do 3. 5. 2020 každý deň o 20:00 a 22:00. Informovali o tom autori na svojom oficiálnom Facebooku.

„Finančne najúspešnejší slovenský film sa k vám po niekoľkotýždňovej pauze vracia unikátnym spôsobom. Tešiť sa môžete na 10 online kino projekcií, ktoré si budete môcť vychutnať z pohodlia vášho domova od stredy 29. apríla do nedele 3. mája,“ uvádza sa na Facebooku. Ako uvádzajú na svojej oficiálnej stránke, jeden „lístok“ bude stáť 3,99 eur.

O čom Sviňa je?

Film Sviňa je najpopulárnejší film v ére Slovenska z finančného hľadiska a aj v návštevnosti. Príbeh zachytáva politickú situáciu na Slovensku hlavne pred vraždou novinára a jeho snúbenice.

„Odohráva sa vo svete vysokej politiky, mafie bielych golierov, organizovaného zločinu, obchodu s bielym mäsom a veľkých peňazí. Krajinku kdesi pod horami ovládajú vysokopostavení zločinci, ľudia prepojení s politikou, mafiou, ale aj s políciou, súdmi a veľkými kšeftami. Závislá tínedžerka zmizne z resocializačného centra, no nikomu nechýba. O nútenom sexe a drogách chce povedať na polícii, ale pošlú ju preč. Vyhľadá novinára, ktorý sa pustí do rozplietania neuveriteľnej chobotnice zločinu, mafie, vydierania. Talentovaný politik sa stane predsedom a ovládne celú krajinu, pretože kto má moc, má pod palcom aj políciu, aj štátne obchody,“ uvádza sa na ich oficiálnej stránke.

DOPLNENÉ 23. 11. 2020: Film Sviňa je odteraz dostupný aj na streamovacej platforme Netflix. Okamžite po zaradení sa na Slovensku stal najpozeranejšou snímkou v tejto službe.

Pridaj komentár