HNÚŠŤA: Mesto rozšírilo ponuku bicyklov, ceny sú stále nízke

HNÚŠŤA – Až 4 elektrobicykle vhodné pre seniorov, alebo príležitostných cyklistov do náročnejších stúpaní a 5 kvalitných krosových bicyklov na pobyt prírode a na asfalt ponúka mesto Hnúšťa vo svojej požičovni. O všetkom podstatnom informoval primátor mesta Roman Lebeda na svojom Facebooku. 

„V Hnúšti sme opäť rozšírili požičovňu bicyklov, tentokrát vďaka úspešnému projektu mesta, vďaka ktorému sme získali dotáciu od OOCR Gemer a zakúpili nové bicykle a cyklovozík,“ píše na úvod. Ako ďalej dodal, okrem  tých krosových a elektrobicyklov ponúkajú aj niekoľko starších a detských bicyklov a jeden cyklovozík pre rodiny s deťmi.

Lebeda ďalej uviedol aj ceny za vypožičanie si takýchto bicyklov. „Elektrobicykle- 12,- € pre obyvateľov mesta/25,-€ pre ostatných, Crossové bicykle – 5,- €, Detské a obyčajné bicykle- 3,-€, Cyklovozík- grátis. K zapožičaným bicyklom máme k dispozícii pre záujemcov aj bezpečnostné prilby a reflexné prvky. Verím, že túto ponuku využijete a služba bude využívaná, veď to robíme pre vás. Viac informácií a rezervácie bicyklov môžete urobiť na tel.č. 0901 706 641,“ dodal s tým, že okrem Oblastnej organizácii cestovného ruchu (OOCR) pomohol finančne k tomuto projektu aj Banskobystrický samosprávny kraj (BBSK).

Pridaj komentár