Polícia vyšetruje záhadnú smrť muža v Tornali, žiada verejnosť o pomoc

smrťTORNAĽA – Odbor kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Banskej Bystrici vyšetruje smrť 62-ročného muža, ktorý bol nájdený v byte na ulici 1. mája v Tornali bez známok života a s viacnásobným bodným poranením hrudníka. O prípade informuje KR PZ B. Bystrica na svojej facebookovej stránke Polícia SR – Banskobystrický kraj.

„Podľa doterajšieho objasňovania tohto prípadu, a teda aj z doposiaľ zabezpečených dôkazových materiálov je zrejmé, že si poškodený zranenia a smrť nespôsobil sám, a že došlo k jeho násilnej smrti cudzou osobou. Polícia prípad vyšetruje ako obzvlášť závažný zločin vraždy,“ uvádza KR PZ B. Bystrica.

Tím krajských kriminalistov pracuje podľa polície s rôznymi, a teda viacerými verziami, ako mohlo k tejto tragickej udalosti dôjsť. „Podrobnosti však z dôvodu prebiehajúcich úkonov nateraz poskytnúť nemôžeme,“ dodáva KR PZ v B. Bystrici.

Zároveň chce o pomoc požiadať aj širokú verejnosť, hlavne občanov Tornale, ktorí žijú v blízkosti miesta kde k skutku došlo. „Ak by vedeli poskytnúť bližšie informácie, ak si všimli niečo čo by mohlo mať akýkoľvek súvis s jeho spáchaním, aby to oznámili na známom telefónnom čísle 158, alebo priamo do súkromnej správy na oficiálnej stránke polície Banskobystrického kraja,“ apeluje banskobystrické KR PZ.

Zdroj a foto: KR PZ B. Bystrica

Pridaj komentár