Publikum na koncerte RTVS bolo podľa Dangla v R. Sobote najlepšie

RIMAVSKÁ SOBOTA – Už tretí koncert s názvom U vás doma má verejnoprávny Rozhlas a televízia Slovenska (RTVS) za sebou. V piatok 29. 5. 2020 sa uskutočnil aj v Rimavskej Sobote a diváci si užili hodinu a pol zábavy a spevu.

Podľa producenta Dana Dangla bolo publikum v Rimavskej Sobote najlepšie. „Nechcem sklamať ostatné mestá, no tu to bolo najlepšie. Bolo tu najviac ľudí, bolo to tu veľmi super. Všetko ohľadom techniky vyšlo veľmi dobre, aj keď sme mali veľký strach z počasia, pretože nás predvečerom chytil veľký lejak,“ povedal pre Sobotnik.sk Dangl.

Celý program sprevádzala moderátorská dvojica Adela Banášová a Matej „Sajfa“ Cifra. Začiatok televízneho vysielania patril skupine Fragile, ktorá v sedemčlennom zložení odohrala približne šesť pesničiek. Pôvodní herci, ktorí sa mali do Rimavskej Soboty dostaviť, nakoniec neprišli. Ich náhradami boli Lukáš Latinák a Martin Geišberg. Na Gemer sa nakoniec nedostavili ani herci z Túlavého divadla.

Z osobností z Rimavskej Soboty sa k mikrofónu postavili aj Rado Ceglédy či Erika Demková, riaditeľka základnej školy Pavla Dobšinského v R. Sobote. Tá priblížila projekt spoločnosti Kaufland, ktorý vyhrala škola ešte minulý kalendárny rok.

Ako ďalej povedal producent podujatia, nevylučuje, že niečo podobné na RTVS vznikne opäť. „Je to vždy otázka jednaní a komplexnejších vecí čo sa týka usporiadania takéhoto nefestivalového podujatia,“ dodal na záver Dangl.

Pridaj komentár