OD VÁS: Ďakujem za spoľahlivý prístup na rehabilitačnom oddelení

pôrodov cisárskym rezomRIMAVSKÁ SOBOTA – Naša redakcia obdržala podnet na článok od čitateľa, v ktorom ďakuje celému personálu na fyziatricko-rehabilitačnom oddelení v Rimavskej Sobote. My vám ho ponúkame v plnom znení a bez úprav.

Ďakovný list

„Dovoľte, aby som v mojom mene vyslovila poďakovanie, aj takouto oficiálnou cestou, celému personálu na rehabilitačnom oddelení v Rimavskej Sobote. Osobitne zdravotným sestrám, masérom či primárke oddelenia Dane Miri. Nesmierne si vážim váš optimizmus, ktorým ste ma posledné dva týždne napĺňali.

Vaša podaná pomocná ruka zlepšila môj zdravotný stav o niekoľko stupňov a aj vďaka vám môžem naďalej naplno fungovať. Takúto pomoc vie len málokto oceniť a verím, že pomôžete aj ďalším ľudom, ktorí ku vám zavítajú. Vážim si vás ako ľudí, ale aj ako zdravotnícky personál, ktorý vie, ako má pomáhať a to najdôležitejšie, chce vyliečiť chorých ľudí.

Preto vám vyjadrujem jedno veľké ĎAKUJEM!

Budem rada, ak sa nám podarí stretnúť niekde v meste a dokážem vám niekedy aj ja pomôcť tak, ako vy mne. Pokračujte vo svojej práci aj naďalej a buďte takí skvelí, ako doteraz.

S úctou, L. S.“

Pridaj komentár