V Rimavskej Sobote bola drogová razia, zadržali jedného muža

RIMAVSKÁ SOBOTA – Polícia Slovenskej republiky uskutočnila v nočných hodinách drogovú raziu v Rimavskej Sobote. Ich cieľom bolo zadržať podozrivého muža z drogovej trestnej činnosti. Pri razii zobrali aj podozrivé látky. Informuje o tom Polícia SR – Banskobystrický kraj na svojom Facebooku.

DOPLNENÉ o 14:32 – Ako ďalej informovali policajti na svojej facebookovej stránke, pri razii zadržali jedného 28-ročného muža a spolu s ním aj bielu kryštalickú látku a sušenú rastlinu. „Včera vo večerných hodinách bol pri služobnom zákroku zadržaný 28-ročný muž z Rimavskej Soboty. Pri procesných úkonoch boli zaistené sáčky s bielou kryštalickou látkou, sušina zelenej rastliny, ako aj ďalšie predmety, ktoré môžu mať súvis s drogovou trestnou činnosťou,“ doplnili. 

DOPLNENÉ o 17:34 – Policajti z Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) zasahovali aj v ďalšom mieste našich regiónov. Ako polícia informovala na Facebooku, v rámci policajnej akcie Joker zadržala pod horským priechodom Soroška dve osoby. „Zadržali sme dvoch podozrivých z drogovej trestnej činnosti. Zaistili sme marihuanu v množstve, z ktorého sa dá vyrobiť takmer tisíc dávok drogy. Aktuálne vykonávame ďalšie procesné úkony. Keď to bude možné, poskytneme viac informácií neskôr,“ uviedla polícia.

Pridaj komentár