GORTVA: Hasiči zasahovali pri nehode kombajnu a osobného auta

GORTVA – Štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) s jedným kusom techniky zasahovali v piatok (31. 7. 2020) popoludní pri nehode kombajnu a osobného motorového vozidla pri Gortve na juhu Rimavskosobotského okresu. Informovalo o tom Operačné stredisko (OS) HaZZ Banská Bystrica s tým, že cesta II/571 bola pre nehodu uzatvorená.

V dôsledku udalosti došlo k zraneniu dvoch osôb. Príslušníci HaZZ po príchode na miesto udalosti zabezpečili havarované vozidlá proti vzniku požiaru. Zranené osoby sa v čase príchodu príslušníkov HaZZ nachádzali v ošetrení posádky Záchrannej zdravotnej služby,“ konkretizuje OS HaZZ. Na mieste udalosti sa podľa neho nachádza aj hliadka polície.

Foto: Zsolt Olah, facebooková skupina Dopravný servis RS a okolie

DOPLNENÉ 31. 7. 2020 o 16:19: Podľa slov riaditeľa HaZZ Rimavská Sobota Mareka Laššáka je už cesta sprejazdnená a hasiči sa vracajú na stanicu. Upresnil aj typ osobného motorového vozidla – malo ísť o Škodu Favorit.

DOPLNENÉ 31. 7. 2020 o 19:20: Ako potvrdila hovorkyňa Operačného strediska zdravotnej záchranej služby Alena Krčová, dopravná nehoda si vyžiadala dve zranené osoby, z ktorých jedna nebola plnoletá. „Na pomoc sme im vyslali  záchranárov, ktorí ich po prvotnom ošetrení transportovali do nemocnice,“ dodala Krčová.

Zdroj: OS HaZZ, Marek Laššák, Foto: Zsolt Olah, facebooková skupina Dopravný servis RS a okolie (SR)

Pridaj komentár