JELŠAVA: Muž sa vracal z nákupu, odpočinul si v strede cesty

JELŠAVA – Muž, ktorý sa v nočných hodinách vracal z nákupu, zaspal v strede cesty v meste Jelšava. Našťastie, všimol si ho okoloidúci občan pešo a nie vodič auta. Informuje o tom Polícia Slovenskej republiky aj Polícia SR – Banskobystrický krajna svojich facebookových stránkach.

„V strede cesty si v noci ustlal „veľmi unavený“ muž. Pravdepodobne bol nakupovať a asi mal domov ešte ďaleko. Mal šťastie, že ho skôr videl občan, ktorý išiel okolo a nie vodič auta. Možno by ten nákup domov už nikdy nedoniesol,“ napísali policajti na Facebooku.

Ako ďalej uviedli, aj toto môže byť príčinou dopravnej nehody a muž mohol ohroziť nielen seba, ale aj ostatných vodičov.Preto žiadame vodičov, aby obzvlášť v týchto letných mesiacoch, počas jazdy v nočných hodinách, dávali väčší pozor najmä kvôli takýmto situáciám. Aj toto bola extrémne nebezpečná situácia najmä pre toho muža a len zázrakom nedošlo k tragédii,“ doplnili s tým, že v kraji tento rok evidujú 42 dopravných nehôd s účasťou chodcov. „Traja chodci pri nehodách zomreli, 38 bolo zranených a toho 10 ťažko. 11 nehôd zavinili chodci a u 3 bol zistený alkohol,“ uzavreli. 

Zdroj a foto: Polícia SR – Banskobystrický kraj

Pridaj komentár