P. Pavlík bude novým prednostom Okresného úradu v R. Sobote, v Rožňave zatiaľ nerozhodli

GEMER/MALOHONT/NOVOHRAD – Vláda Slovenskej republiky rozhodla na stredajšom rokovaní o nových prednostoch Okresných úradov (OÚ). Vyberalo ich hnutie Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) a nových prednostov sme spoznali v 53 okresoch z celkových 72 na Slovensku.

V Rimavskej Sobote na tento post zasadne 61-ročný Peter Pavlík, ktorý pôsobí na katastrálnom odbore Mestského úradu v Rimavskej Sobote. Na pozícii prednostu vymení bývalého nominanta strany Most-Híd Csabu Csíziho.

V okrese Lučenec sa stala novou prednostkou OÚ Natália Teleková z Fiľakova. Na tomto poste vystriedala Branislava Hámorníka. V Poltárskom okrese na toto kreslo zasadne 41-ročná Svetlana Václavíková a vystriedala Pavla Gavaleca. V okrese Revúca sa novým prednostom OÚ stal 61-ročný Igor Škvarľa, ktorý vystriedal Petra Balogha. Vo Veľkokrtíšskom okrese na stoličku prednostu OÚ zasadne tiež žena, Mária Rechová, ktorá vystriedala Mariána Siekelu.

Okres Rožňava zatiaľ meno nového prednostu OÚ nepozná a zvolený nebol ani žiaden kandidát na túto pozíciu. Prednostom aj naďalej tak ostáva Robert Anna. To, prečo sa ešte nový kandidát nezvolil bude riešiť v samostatnom článku.

Pridaj komentár