Za Revúcou smerom na Muráň sa zrazili osobné vozidlá, hlásia zranených

REVÚCA – Päť príslušníkov Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) s jedným kusom techniky zasahovalo pri dopravnej nehode za mestom Revúca smerom na Muráň. Išlo o zrážku dvoch osobných motorových vozidiel, kde sa zranili dve osoby. Informuje o tom Operačné stredisko HaZZ Banská Bystrica.

Ako pre Sobotnik.sk povedal dôveryhodný zdroj, išlo o čelnú zrážku, kedy auto značky Škoda Octavia, v ktorej sedela skupina Rómov, predbiehalo vo vysokej rýchlosti cyklistov a dve autá. „Druhé predbehnúť nestihli,“ doplnil zdroj.

Octavia čelne vrazila do oveľa menšieho auta značky Citroen, v ktorom sedel jeden muž. Toho museli záchranári previezť do nemocnice so zraneniami. Okrem spomenutého šoféra bol do nemocnice pravdepodobne prevezený aj spolujazdec na Škode Octavii.

DOPLNENÉ 12. 7. 2020 o 20:05: Ako uviedol jeden z komentujúcich vo facebookovej skupine Revúca „moderné“ mesto „moderného“ občana, muž, ktorý pri nehode utrpel zranenia, im napokon podľahol. Ďalšie informácie prinášame v samostatnom článku.

Pridaj komentár