Do Rimavskej Soboty prichádza Detská Tour Petra Sagana

Zažiť na vlastnej koži skvelú atmosféru cyklistických pretekov pod „krídlami“ fenomenálneho Petra Sagana. Nemusí to byť len sen a netreba pritom ani cestovať do zahraničia. Všetky deti od 3 do 14 rokov si môžu zmerať svoje sily na siedmom ročníku Detskej tour Petra Sagana už tento týždeň, 26. júla v Rimavskej Sobote. Zábavu, napätie a skvelé výkony mladých cyklonadšencov prináša ŠKODA AUTO Slovensko aj do ďalších kútov Slovenska.

Deti sa v Rimavskej Sobote postavia na štartovú čiaru v Mestskej záhrade na Cukrovarskej ulici. Svoje sily si zmerajú tí najmenší drobci, mladší aj starší žiaci. Podrobné informácie o udalosti, ako aj online prihlasovací systém nájdete na stránke www.detskatour.sk .

Detská tour Petra Sagana má tento rok pred sebou ešte 5 súťaží v rôznych slovenských mestách. Okrem Rimavskej Soboty sa môžete tešiť na súťaže v Šamoríne (16. august), Stupave (30. august), Žiline (19. september) a Červenom Kláštora (26. september). Svoje sily si malí cyklisti zmerajú prevažne na nenáročnom okruhu na lúkach, ihriskách či lesných cestách, pričom fanúšikovia ich môžu povzbudzovať priamo na trati. Prvé kolo prebehlo s ohromným záujmom v Rajeckej Lesnej, kde sa aj napriek nepriaznivému počasiu stretlo viac ako 500 účastníkov. Každý zo súťažiacich získava účastnícky list s podpisom Petra Sagana, tí najlepší dostanú poháre a medaily nášho fenomenálneho cyklistu.

„Detská Tour nie je určená len pre výkonnostných športovcov, má za cieľ prilákať aj začínajúcich hobíkov. Súťažiť môžu i tí najmenší na odrážadlách s podporou svojich rodičov,“ hovorí Peter Zánický, riaditeľ pretekov a mládežnícky tréner svetoznámeho Petra Sagana, ktorý sám pozýva na toto atraktívne podujatie.

Online výzva ŠKODA BIKE ONLINE TOUR

Pre tých cyklistov, ktorí nemôžu prísť ani na jedno podujatie, pripravila ŠKODA AUTO Slovensko kreatívnu a výkonnostnú výzvu. Nezáleží na tom, či ste starý alebo mladý, či vaše dieťa zvláda bicykel s pomocnými kolieskami alebo ste takmer profík. Stačí mať radosť z bicyklovania a chuť podeliť sa o fotografie. Môže ísť
o nezabudnuteľné scenérie a zákutia, ktoré objavíte na potulkách alebo trebárs o najvyššiu priemernú rýchlosť, ktorú dosiahnete. Zapojiť sa môžete na tejto stránke.

Zdroj a foto: TS organizátorov podujatia

Pridaj komentár