Akcia Jednou stopou do Lesíka prilákala stovky nadšencov motoriek

RIMAVSKÉ ZALUŽANY – Jubilejný piaty ročník podujatia Jednou stopou do Lesíka, ktorý sa organizuje v Rimavských Zalužanoch, je za nami. V sobotu, 22. augusta 2020, sa v lesíku pri obci stretli stovky ľudí a nadšencov motoriek. Pre Sobotnik.sk sa o podujatí vyjadrila jedna z organizátoriek Miroslava Szőkeová Kršáková.

„Atmosféra bola super, ľudia sa po celý čas zabávali. V programe bola zahrnutá aj tombola, kde sme mali ceny od skvelých ľudí, ktorí sa tento rok ponúkli aj sami, že chcú niečím prispieť. Vo večerných hodinách sme mali aj rôzne súťaže, ako napríklad hod kladivom, pretláčanie či pitie piva,“ povedala na margo sprievodného programu.

Oficiálny program začal o 13:00, kedy sa takmer všetci motorkári vybrali na spoločný výjazd okresom. „Išli z Rimavských Zalužian do Rimavskej Bane, Hnúšti, Klenovca. Naspäť sa vracali cez Chorepu, Kokavu nad Rimavicou, Baňu,“ doplnila Kršáková.

Od 16:00 sa v lesíku predstavili viaceré kapely. Najväčším trhákom večera bola pravdepodobne skupina Rock Therapy Kabát Revival, ktorá vystupovala hneď po kapele s názvom Pexeso. V programe ďalej účinkovali skupiny Chaos in Head a ako posledné dve kapely išli Watt a Pohľad z blízka.

Na záver Kršáková vyjadrila vďaku všetkým sponzorom a ľuďom, ktorí túto akciu pomáhali zorganizovať. „Ďakujeme všetkým pomocníkom, ktorí priložili ruku k akcií Jednou stopou do Lesíka a účastníkom, ktorí sa do Lesíka dostavili,“ dodala na záver.

Ani tohto roku na akcii nechýbala už povestná nafukovacia panna, ktorá je neoficiálnym symbolom podujatia už od prvého ročníka. Túto bábku, ale i výjazd motorkárov na okružnú jazdu môžete vidieť v našom videu:

Foto: Sobotnik.sk

Pridaj komentár