MURÁŇ: Objasnili vraždu 90-ročnej starenky, zabili ju vraj pre osem eur

MURÁŇ – Za vraždou 90-ročnej starenky z obce Muráň stáli údajne dva mladíci z rovnakej dediny, 16-ročný Denis a 18-ročný Matúš. Tí ju zabili pre osem eur, ktoré jej chceli ukradnúť v noci z peňaženky. O objasňovaní činu informovala Televízia Markíza. Podľa informácii spomenutej televízie bol mladší Denis už raz trestaný za neoprávnené vedenie motorového vozidla, ktoré ukradol susedovi a šoféroval dokonca aj opitý.

PREČÍTAJTE SI: REVÚCA: Mladík jazdil bez vodičáka, opitý a na cudzom aute

„Táto vražda vykazuje obvyklé znaky najhrubšej činnosti najhlúpejších asociálov. Ten lup nebol tak veľký, že by sa za nemalo ani vynadať, nie ešte zabiť,“ povedal pre Markízu kriminalista Matej Snopko. Ako ďalej doplnil, netreba príliš dôverovať asociálom, pretože sa nám to môže vyplatiť.

Podľa občanov Muráňa obaja chlapci pomáhali starenke s prácami okolo domu, kosili jej trávnik či rúbali drevo. Nikto z dediny nechce veriť, že by noli obaja niečoho takého schopní. „Tomu neverím. Určite sa priznal len zo strachu,“ povedal jeden z občanov.

Bezvládne telo 90-ročnej dôchodkyne našli pracovníčky obecného úradu 10. júna podrezanú na jej posteli, keď jej išli zaniesť obed. Polícia včera na svojom Facebooku informovala o tom, že vykonáva domové prehliadky súvisiace s vraždou, ktorá sa stala v júni.

Zdroj a reprofoto: TV Markíza

Pridaj komentár