Z R. Soboty do Bratislavy pôjde nový spoj, čaká na vás veľký komfort

RIMAVSKÁ SOBOTA/BRATISLAVA – Spoločnosť LeviTour s.r.o. z Biskupíc (okres Lučenec) spustí 28. 8. 2020 nové diaľkové spojenie medzi Rimavskou Sobotu a Bratislavou so šiestimi zastávkami. Pôjde o trasu, ktorá povedie z Rimavskej Soboty cez Fiľakovo, Lučenec, Zvolen, Zlaté Moravce, Nitru a Trnavu do Bratislavy. Informovala o tom spoločnosť prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

Počas trasy sa môžu cestujúci tešiť na komfort. „V autobuse každý zákazník dostane ako pozornosť minerálnu vodu, taktiež si môže počas jazdy prečítať dennú tlač a časopisy, ktoré budú k dispozícii, pripojiť sa na WiFi a použiť v prípade potreby toaletu,“ uviedli na svojej facebookovej stránke.

Cestovné lístky sa budú dať zaplatiť v hotovosti, ale aj platobnou kartou. Rovnako si ho budete môcť zakúpiť aj na stránke cestovných poriadkov a na webe www.amsbus.sk.

Momentálne sa z Rimavskej Soboty do Bratislavy viete dostať priamym autobusovým spojením o 16:10. Ide o medzinárodnú linku smerujúcu z Humenného do Brna. V týchto typoch autobusov sa však dá platiť len hotovosťou a nie zľavovými kartami. Pred vypuknutí koronavírusu na Slovensku fungovali aj ďalšie dva vnútroštátne spojenia a to z Revúcej do Bratislavy a Hnúšte do Bratislavy.

Zdroj a foto: Facebook

Pridaj komentár