Agentúra Prognessa pomôže trom firmám v okrese R. Sobota a Lučenec

RIMAVSKÁ SOBOTA/LUČENEC – Marketingová agentúra Prognessa, ktorá sídli v Rimavskej Sobote pomôže trom firmám z okresov Rimavská Sobota a Lučenec. Pôjde o 1,5 – mesačnú kampaň, v ktorej plánujú pomôcť rôznym podnikom či živnostníkom opäť rozbehnúť svoj biznis, ktorý postihla koronakríza. Sobotnik.sk o tom informoval zakladateľ spoločnosti Daniel Csúr.

 „Mnohých koronakríza zasiahla až tak, že úplne nevedia, či sa ešte dokážu postaviť na nohy. Preto sme sa rozhodli, v rámci nášho voľného času, pomôcť trom firmám, živnostníkom alebo stredným podnikom z regiónu. Dokážeme im zadarmo poskytnúť nárast zákazníkov a odpromovať ich firmu, tak, aby opäť mohli rozkrútiť to mlynské koleso, v ktorom pracujú,“ uviedol Csúr.

Ako ďalej doplnil, spoločnosti sa budú môcť prihlasovať cez ich webovú stránku na adrese www.prognessa.com/pomame. „Tam budú všetky informácie ohľadom prihlásenia sa do kampane cez kontaktný formulár, kde vyplnia kto sú a ako ich koronakríza zasiahla,“ povedal s tým, že hlavným kritériom výberu budú najviac zasiahnuté firmy.

Počas kampane im pomôžu s nastavením marketingovej kampane, sociálnymi sieťami a reklamami vo vyhľadávaní. „Prihlasovanie sme spustili 1. augusta a potrvá do 10. augusta. S kampaňou sme chceli začať koncom augusta,“ dodal na záver Csúr.

Pridaj komentár