R. ZALUŽANY: Zraz motorkárov v Lesíku napokon bude, opäť aj s bohatým programom

Jednou stopou do LesíkaRIMAVSKÉ ZALUŽANY – Motorkársky zraz Jednou stopou do Lesíka, ktorý sa tradične koná v Lesíku v Rimavských Zalužanoch, sa napokon uskutoční koncom augusta. Pôjde už o jubilejný piaty ročník tejto spomienkovej akcie na ich dvoch zosnulých kamarátov a motorkárov. Sobotnik.sk o tom informoval jeden z hlavných organizátorov Igor Kršák.

„Keď sa povolili akcie najskôr do 500 ľudí, potom sa to navýšilo, rozhodli sme sa, že sa do tej prípravy nakoniec pustíme. Čo sa týka programu, stále to bude ten istý štandard. Na akciu príde päť kapiel, dokonca aj z Čiech,“ povedal Kršák a dodal, že dúfa, že všetko sa nakoniec podarí bez žiadnych problémov.

Jednou z podmienok organizovania takýchto spoločenských akcií je aj to, aby sa všetko udialo za prísnych hygienických opatrení. Tomu sa nevyhnú ani organizátori tohto podujatia a priaznivci motoriek. „Musíme splniť základne opatrenia ako dezinfekcia, meranie teploty a podobne. Takisto bude fungovať len jeden vstup do lesíka a to z hlavnej cesty, kde sa budú zapisovať a odpisovať ľudia, ktorí ku nám prídu,“ doplnil.

Čo sa týka programu, čaká na vás bohatá porcia rockovej hudby, ale aj rôzne sprievodné akcie či tombola. Oficiálny program sa začne v sobotu 22. 8. 2020 o 13:00 spoločným výjazdom všetkých motorkárov po určenej trase. Následne na to sa postupne predstaví päť kapiel, ktoré budú robiť zábavu až do neskorých nočných hodín. Pôjde o skupiny Pohľad z blízka, Pexeso, Chaos in Heard, Watt a Rock Therapy Kabát Revival.

V areáli Lesíku je umožnené aj stanovanie pre tých, ktorí chcú zostať až do nedele. Počas večera je naplánované aj zapálenie vatry na počesť ich kamarátov, ktorí zomreli pri dopravných nehodách na motorke. Je potrebné na záver dodať, že na akcií je obmedzený počet hostí a to tisíc.

Zdroj: Igor Kršák  Foto: Facebooková stránka podujatia 

Pridaj komentár