STRÁNSKA: Pri nehode troch vozidiel sa zranili tri osoby, cesta I/16 bola uzavretá

STRÁNSKA – V dôsledku dopravnej nehody bola v piatok 14. 8. 2020 uzavretá hlavná cesta I/16 pri obci Stránska v Rimavskosobotskom okrese. O obmedzení informovalo Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Banská Bystrica.

„Ide o dopravnú nehodu troch osobných motorových vozidiel so zakliesnenou osobou, tri zranené osoby. Zasahujú dve vozidlá a šesť príslušníkov HaZZ.  Zranené osoby sú v ošetrovaní posádok Záchrannej zdravotnej služby,“ uvádza OS HaZZ.

Miesto dopravnej nehody je podľa neho vyznačené a vozidlá zabezpečené proti náhodnému pohybu a úniku prevádzkových kvapalín. Podľa Kataríny Križanovej z Prezídia HaZZ jedna osoba zostala po náraze zakliesnená vo vozidle. „Hasiči zranenú osobu vyslobodili z vozidla pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia a havarované vozidlá zabezpečili proti vzniku požiaru,“ povedala.

Dodala, že zranené osoby sa momentálne nachádzajú v opatere ZZS. Na mieste udalosti zasahujú príslušníci z Tornale a Rimavskej Soboty.

DOPLNENÉ 14. 8. 2020 o 20.45: Podľa hovorkyne Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Aleny Krčovej si nehoda si vyžiadala tri zranené osoby, všetky boli pri vedomí. „Záchranári, ktorých sme vyslali na pomoc, im ošetrili úrazy hlavy a končatín, a transportovali do nemocnice,“ priblížila.

Správu budeme aktualizovať…

Pridaj komentár