KOMENTÁR M. HANKA: Bánová nezvládla remízu a vyplakáva na sociálnych sieťach

Katastrofa na ihrisku, hanba deň po zápase. Takto si dovolím opísať nabitý víkend TJ Jednota Bánová, ktorá sa ani doteraz s remízou nevyrovnala a potrebovala na sociálnej sieti MŠK rozprúdiť diskusiu o tom, kto je väčší „plačkoš“.

RIMAVSKÁ SOBOTA – Sobotňajší zápas III. ligy STRED medzi MŠK Rimavská Sobota a TJ Jednota Bánová skončil nerozhodne, 1:1. Pre Rimavskú Sobotu to je veľmi cenný bod, keďže mala mimoriadne veľa absencií. Do toho všetkého sa v 22. minúte pritrafilo zranenie kľúčovému hráčovi domácich Erikovi Ľuptákovi. Do zápasu teda naskočili dorastenci, tréner a náhradný brankár. Takýto smolný zápas Soboťania dávno nezažili, no v závere zápasu, keď sme dokázali vyrovnať z pokutového kopu, prevládla v kabíne radosť ako po výhre. A naopak, kto sa však netešil bol súper zo severu krajiny, ktorý po zápase nedokázal nič iné, len vyplakávať na klubovej sociálnej sieti MŠK.

Pred zápasom sa čakalo, že Bánová príde, nasúka nášmu mužstvu minimálne štyri góly a odíde. Veď keď sa pozrieme na tabuľku, z prvých štyroch zápasov mala skóre 17:0 a do metropoly Gemera – Malohontu prišli s najlepším strelcom súťaže Danielom Hundákom. Prvý polčas sa domáce mužstvo mierne trápilo, nedarilo sa im hrať postupný futbal. Ani súper nebol veľmi dominantný, na bránu strieľali tak žalostne málo, že ten šťastný gól si ani nezaslúžili za podaný výkon. Menšia chyba obrancov Soboťanov spôsobila dieru v strede ihriska, čo využil spomenutý Hundák.

Druhý polčas bol zo strany hostí hotová tragédia. Ani si nespomínam, že by sa do nejakej vyloženej šance Bánová dostala. Boli to len také nástrely do slepa. Naopak, Soboťania si v kabíne počas polčasu asi dali niečo na posilnenie (určite NIE alkohol :D) a podali výkon, s ktorým by sa kľudne mohli dostať do vyššej ligy.

Katastrofa na ihrisku, hanba deň po zápase. Takto si dovolím opísať nabitý víkend Bánovej, ktorá sa ani doteraz s remízou nevyrovnala a potrebovala na sociálnej sieti MŠK rozprúdiť diskusiu o tom, kto je väčší „plačkoš“. K tomu si ešte potrebovali po nevydarenom zápase dokázať, že sú mestská časť krajského mesta a majú zo Žiliny piatich mladíkov. Kde boli v sobotu? Ako „nariekal“ správca ich klubového webu, vraj nám prajú rozhodcovia. Mám teda odkaz pre Bánovú: Možno to na sever ešte nedorazilo, ale existuje taký ujo, ktorý kontroluje prácu rozhodcov na danom zápase. Samozrejme, hovorím o delegátovi zápasu a práve on môže hodnotiť, kto komu praje.

Je potrebné z mojej strany pochváliť domáceho Erika Ľuptáka, ktorý sa do diskusie s plačkošmi pustil a jeden z jeho komentárov ma zaujal asi najviac. „Tie vaše talenty nevládali v 30 minúte :). Druhy polčas ste nevystrelili na bránu to je jeden fantasticky futbal :). Ja si myslím, že môžte byt radi, že ste si zahrali v rimavskej na hlavnom štadióne. Do dvoch rokov o Bánovej nebude ani počuť ;). Tak končia mužstvá okolo Žiliny:). Talent neni všetko a určite neni talent, keď v takom veku hráva za Tj Jednota Bánová :)“ Slušná a pravdivá odpoveď na úrovni :).

Pridaj komentár