RIMAVSKÁ SOBOTA: Kruháč v septembri ponúka šesť podujatí

RIMAVSKÁ SOBOTA – Široké spektrum podujatí pripravil na september tím rimavskosobotského coworkingového centra Kruháč. Sú medzi nimi akcie zamerané na podnikanie, detskú imunitu, fotografovanie či výmenu detského oblečenia.

Prvou v poradí je podujatie Podpora detskej imunity s Monikou Korístekovou. „Monika je certifikovanou poradkyňou pre výživu detí a dospelých, detskou aromaterapeutkou a klinickou naturopatkou. Počas prednášky sa dozvieme čo je to imunita, ale predovšetkým špecifiká detskej imunity,“ uvádza na margo podujatia tím Kruháča. Uskutoční sa v utorok 8. septembra 2020 o 17:00 a vstupné je osem eur.

Druhé podujatie sa koná 10. septembra o 17:00 a ide o Stretnutie podnikavcov – Finančná sloboda. „Stretnutie podnikavcov sa bude tentokrát niesť v duchu vzdelávania aj zábavy. Pod vedením finančného poradcu Podnikateľská akadémia Mareka Juricu si spoločne zahráme spoločenskú hru Finančná sloboda. Ide o simulačnú hru, ktorej úlohou je zvýšiť finančnú gramotnosť hráčov,“ konkretizujú organizátori. Vstup na akciu je bezplatný.

Tretím v rade je štart Akadémie podnikania, ktorý je naplánovaný na pondelky 14., 21. a 28. 9., so začiatkom vždy o 15:00. „Si študentom 3. alebo 4. ročníka strednej školy a chcel by si pre svoju budúcnosť urobiť niečo navyše? Príď na akadémiu podnikania a spoločne so svojím tímom a skúseným mentorom nakopni svoj prvý biznis,“ pozývajú organizátori z Kruháča, podľa ktorých najlepší tím vyhrá balíček v hodnote tisíc eur. Vstup je opäť zadarmo.

Zmeň uhol pohľadu je názov štvrtej akcie, ktorá zaujme hlavne fotografov. „V spolupráci s Kalis photography spúšťame Akadémiu fotografovania 2, na ktorej nesmieš chýbať. Za sprievodu skúseného lektora sa naučíš ovládať svoj foťák naplno a zdokonalíš svoje fotografické oko,“ avizujú organizátori. Podujatie sa uskutoční 17. septembra o 17:00 a vstup je znova bezplatný.

Piatou akciou budú Raňajky na námestí v rámci Európskeho týždňa mobility. Konajú sa 22. septembra od 7:30. Táto akcia ešte nemá vytvorenú stránku na Facebooku, organizátori ju však sľubujú už čoskoro.

Šiestou a poslednou je Sobotská swap párty v Kruháči, v rámci ktorej bude možné vymeniť detské oblečenie, topánky, hračky a iné veci. Je naplánovaná na 23. septembra od 17:00 a vstupné sú dve eurá.

Aj ty sa nerád/nerada zbavuješ vecí po svojich ratolestiach? Kopia sa ti a nevieš čo s nimi? Vyhodiť ich nechceš, no už ich pre svoje dieťa nepotrebuješ? Prines ho k nám a vymeň ho za iné oblečenie, ktoré by si inak musel/a kupovať,“ vyzýva tím coworkingového centra.

Zdroj: tlačová správa Kruháč, Foto: ilustračné, Sobotnik.sk

Pridaj komentár