B. RUSNÁKOVÁ: Na Farmu som sa prihlásila zo srandy

Reality show, ktorá sa vysiela na TV Markíza, Farma 12 – Mesto verzus dedina začína naberať na obrátkach a po takmer dvoch mesiacoch odchádzajú domov prví účastníci. Po dvojici Mária Both a Nikol Fridrichová odišli ďalší traja účastníci – Mário Rigó, Beáta Rusnáková a Rebeka Hlavatá. Kým prví dvaja menovaní vypadli v dueli, Rebeka bola z Farmy vyhodená ostatnými hráčmi. Sobotnik.sk vyspovedal druhú menovanú, ktorá pochádza z Veľkého Krtíša.

„Na farmu som sa rozhodla prihlásiť len tak zo srandy , potrebovala som už vypadnúť z reality. Castingy prebiehali super chodila som na ne do Bratislavy,“ povedala na úvod Rusnáková, ktorá tvorila neodlučiteľnú dvojku s Máriom Rigóm. „Mário bol pre mňa spriaznená duša na farme. Znášala som to veľmi veľmi ťažko, keď vypadol a mala som chuť ísť hneď domov aj ja, ale akonáhle sa vrátil, tak som chytila druhý dych,“ doplnila Beáta.

Ako ďalej doplnila, celá Farma bola pre ňu veľký zážitok. „Najkrajšie spomienky konkrétne nemám celá Farma bol jeden veľký zážitok. Naučila som sa tam strašne veľa veci ako aj so zvieratami a manuálnymi prácami,“ konkretizovala. Ako takmer všetkým účastníkom, aj jej chýbala jej rodina. „Domov mi chýbal veľmi, hlavne moja rodina, ktorú milujem nadovšetko a moji blízki priatelia ale taktiež aj komfort mi chýbal,“ vyslovila sa.

Beáta sa netají tým, že by sa chcela presadiť v šoubiznise aj v budúcnosti a ako sa vyjadrila pre TV Markíza, najradšej by bola v každej šouke. „Nechajte sa prekvapiť hahah. Všetkému nechávam voľný priebeh,“ priblížila a dodala, že v súkromí sa venuje štúdiu a pracuje pre firmu LR Health & Beauty Systems.

V závere Rusnáková povedala, že komu by chcela dopriať výhru 75-tisíc eur. „Určite Lukášovi (Stanislavovi, pozn. red.), on má strašne dobre srdce a prajem mu to,“ dodala a doplnila, že mimo Farmy by sa určite chcela stretnúť s Máriom Rigóm a ďalšími účastníkmi.

Zdroj: B. Rusnáková, foto: TV Markíza

Pridaj komentár