ROŽŇAVA: Kamionista zničil stojan na čerpacej stanici

ROŽŇAVA – Kamionista z Kežmarku zničil v utorok (6. 10. 2020) stojan na čerpacej stanici v Rožňave. O prípade informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru Košice na svojej facebookej stránke Polícia SR – Košický kraj.

V utorok večer viedol 33-ročný muž z okresu Kežmarok nákladné motorové vozidlo Renault s pripojeným prívesom, pričom v úrovni odbočovacieho pruhu na čerpaciu stanicu v Rožňave zišiel s vozidlom mimo svojho smeru jazdy vpravo. Následne vyšiel cez betónový obrubník na trávnatú plochu medzi štátnou cestou a čerpacou stanicou, kde ľavou stranou vozidla narazil do zvodidla, celým vozidlom prešiel cez trávnatú plochu smerom k tankovaciemu stojanu, kde v jeho tesnej blízkosti zastavil. V zapätí sa s vozidlom opäť pohol smerom vpred a narazil prednou ľavou časťou vozidla do tankovacieho stojana,“ priblížili policajti priebeh nehody.

Ako doplnili, bezprostredne po dopravnej nehode bol kamionista podrobený dychovej skúške s výsledkom 1,21 mg/l, čo po prepočte znamená 2,52 promile. „Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ Rožňava začal trestné stíhanie pre prečin ohrozovania pod vplyvom návykovej látky a v súčasnosti prebiehajú procesné úkony smerujúce k vzneseniu obvinenia,“ dodali policajti.

OPITÝ KAMIONISTA ZRUŠIL TANKOVACÍ STOJAN NA ČERPACEJ STANICI POHONNÝCH HMÔT

Včera večer viedol 33-ročný muž z okr….

Uverejnil používateľ Polícia SR – Košický kraj Streda 7. októbra 2020

 

Zdroj a foto: Polícia SR – Košický kraj

Pridaj komentár