Muž, ktorý sa zúčastnil protestu, podľa polície zomrel v nemocnici na COVID-19

LUČENEC – Muž, ktorý sa zúčastnil protestu dňa 17. novembra 2020 v Bratislave, údajne zomrel v lučeneckej nemocnici na ochorenie COVID-19. Informuje o tom oficiálna stránka Hoaxy a podvody – Polícia SR na Facebooku.

Policajti na sociálnej sieti zverejnili status Patrika, ktorý píše, že ide o jeho otca Petra. Uvádza, že po proteste sa jeho otec dostal do nemocnice, kde mu zistil koronavírus. Ako sa v statuse ďalej spomína, ležal na infekčnom oddelení a v kritickom stave v umelom spánku bol pripojený na prístroje.

Včera v noci zomrel. Áno, ide o reálny profil reálneho človeka a áno, zomrel mu otec, ktorý zomrieť nemusel a mohol ešte dlhé roky žiť. Ak vám budú Vaši známi či príbuzní hovoriť a ukazovať statusy konšpirátorov o tom, že na protestoch sa určite nemohol nikto nakaziť a pandémia je výmysel, ukážte im tento status,“ reaguje polícia vo svojom statuse.

Uvedeného muža spomenul v relácii RTVS Sobotné dialógy aj premiér Igor Matovič. „Ja dnes (5.12.) som dostal link na status na Facebooku od syna človeka, ktorý bol na proteste pred Úradom vlády SR 17. novembra a včera večer zomrel. Jednoducho človek, ktorý popieral, že existuje nejaký Covid, popieral nosenie rúšok, bol na proteste, zakričal si bez rúška, bojoval proti Matovičovi, bojoval proti opatreniam a dnes je mŕtvy,“ konštatoval premiér.

V NOVEMBRI BOL NA PROTESTE V BRATISLAVE, VČERA ZOMREL NA COVID

Do správ ste nám poslali status muža, v ktorom píše, že…

Uverejnil používateľ Hoaxy a podvody – Polícia SR Sobota 5. decembra 2020

Pridaj komentár