Bývalý hráč R. Soboty či Lučenca skončil na lavičke tímu z Fortuna ligy

NITRA – Gergély Geri už nie je trénerom prvoligového klubu FC Nitra. Po vlastnej žiadosti sa rozhodol opustiť jej lavičku po vyše roku. Informuje o tom klub na svojej webovej stránke.

„Vedenie klubu jeho žiadosti vyhovelo a ukončilo spoluprácu dohodou ku dňu 30.11.2020. Z dvojice hlavných trénerov vo funkcii pokračuje Ivan Galád, ktorý má s klubom platnú zmluvu,“ napísal klub na webe a dodal, že vedenie ďakuje Gerimu na odvedenú prácu a praje mu veľa úspechov v ďalšej futbalovej kariére.

Gergély Geri sa narodil 19. januára 1977 v Kráľovskom Chlmci. Práve tam rozbiehal svoju mládežnícku futbalovú kariéru. V roku 1995 prestúpil zo svojho rodiska do momentálne druholigového tímu Slavoj Trebišov. V klube zotrval štyri roky. Jeho ďalšie kroky smerovali do Rimavskej Soboty, kde pôsobil od 8. februára 1999 do 1. júla 2000. Následne smeroval na rodný východ, kde vystriedal Humenné a Michalovce. Ďalej si zahral vo svojom jedinom zahraničnom meste, Nyíregyháza. Z maďarského klubu putoval naspäť do Rimavskej Soboty a tu zažil svoje najdlhšie pôsobenie. Do klubu prišiel 31. augusta a odišiel z neho až 2. apríla 2013.

Z Rimavskej Soboty sa Geri presunul do vedľajšieho okresu, Lučenca. Tu sa tiež dlho neohrial a ďalšiu sezónu prestúpil do Tornale, kde 1. júla 2015 zavesil kopačky na klinec. Gergély Geri zastával pozíciu obrancu.

Foto: FC Nitra

Pridaj komentár