Do súťaže o elektronickú zvonkohru je prihlásených 11 obcí z našich regiónov

GEMER/MALOHONT/NOVOHRAD – Spoločnosť HUGOTECH – rozhlasové & kamerové systémy vyhlásila súťaž na svojom Facebooku o elektronickú zvonkohru DEVANA od spoločnosti HUGOTECH, s.r.o. v hodnote 800€. Do súťaže sa celkovo zapojilo 178 obcí z celého Slovenska, no vyhrať môže len jedna. HUGOTECH zverejnil erby všetkých obcí, vyhrať môže tá, ktorá získa najviac lajkov.

„Elektronické zvonkohry sú ideálnym riešením pre obce, ktoré sa chcú rozozvučiť známymi melódiami aj počas sviatkov v konkrétnych časoch, alebo kedykoľvek to bude vhodné. Zvonkohra sa štandardne pripája na systém elektronických zvonov, ktorý býva umiestnený v kostoloch. Zvonkohra DEVANA obsahuje niekoľko štandardných melódií, no je možné do nej nahrať aj ďalšie melódie. Ovládanie zvonkohry je možné na diaľku, z pohodlia domova, cez mobilný telefón,“ uviedla spoločnosť na sociálnej sieti.

Z našich regiónov sa zapojilo do tejto súťaže 11 obcí. Patria medzi ne: Ábelová (okres Lučenec), Cinobaňa (okres Lučenec), Čamovce (okres Lučenec), Gemerská Panica (okres Rožňava), Gemerská Ves (okres Revúca), Kružno (okres Rimavská Sobota), Rimavské Janovce (okres Rimavská Sobota), Sirk (okres Revúca), Širkovce (okres Rimavská Sobota), Tomášovce (okres Lučenec) a Utekáč (okres Poltár).

Súťaž prebieha od 31. 12. 2020 do 31. 1. 2021 na Facebooku spoločnosti HUGOTECH. Výhercu vyhlásia na ich webovej stránke 1. 2. 2021, kontaktnú osobu upovedomia emailom a telefonicky.

Zdroj a foto: Facebook spoločnosti HUGOTECH

Pridaj komentár