Okrem R. Sulíka príde na zasadnutie MsZ do R. Soboty aj B. Kollár

RIMAVSKÁ SOBOTA – Vo veci odkupovania pozemkov na výstavbu nového priemyselného parku príde minister hospodárstva Richard Sulík (SaS) a predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) do Rimavskej Soboty na zasadnutie Mestského zastupiteľstva 23. februára 2021, ktoré sa začína o 10:00. Kým minister o tom informoval na svojej tlačovej besede, B. Kollár prisľúbil svoju účasť primátorovi mesta Jozefovi Šimkovi. Pre Sobotnik.sk to potvrdil priamo primátor.

„Obaja mi prisľúbili svoju účasť. Pán Sulík mi to prisľúbil telefonicky a pán Kollár tu v parlamente v predchádzajúcich dňoch,“ povedal Šimko. Obaja prídu vo veci odkupovania pozemkov na výstavbu nového priemyselného parku. Odkúpiť majú približne 50 hektárov pôdy a mesto predá 1 meter štvorcový za 50 centov.

“Plánujem sa zúčastniť najbližšieho zasadnutia Mestského zastupiteľstva v Rimavskej Sobote, kde chcem priamo poslancom, ktorí budú o odpredaji pozemkov rozhodovať, vysvetliť situáciu a spoločne s nimi a vedením mesta dosiahnuť, aby čo najrýchlejšie tento park vznikol,” povedal Sulík na tlačovej konferencii.

Foto: Národná rada Slovenskej republiky

Pridaj komentár