R. SOBOTA: Rezort vnútra spustil testovaciu prevádzku klientskych pracovísk

RIMAVSKÁ SOBOTA – Ministerstvo vnútra SR dnes (11. 1. 2021) spustilo testovaciu prevádzku klientskych pracovísk v budove Okresného riaditeľstva Policajného zboru Rimavská Sobota na Hostinského ulici. V pondelok o tom informovala Kancelária ministra vnútra (KMV).

„V zrekonštruovaných priestoroch občania nájdu v príjemnom prostredí služby odboru cestnej dopravy a pozemných komunikácií, dopravného inšpektorátu a oddelenia zbraní a streliva. Zároveň pribudlo pracovisko supervízora, kde návštevníkom poradia a zároveň ich aj usmernia,“ uviedla Kancelária a dodala, že v rámci protipandemických opatrení fungujú pracoviská v obmedzenom režime len v dopoludňajších hodinách a poskytujú len najnevyhnutnejšie služby.

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru (OR PZ) v Rimavskej Sobote upozorňovalo už v stredu, 6. 1., občanov, že oddelenie bezpečnosti cestnej premávky a dopravných evidencií Okresného dopravného inšpektorátu a oddelenie zbraní a streliva Odboru poriadkovej polície sa sťahuje z dočasných priestorov v budove Obvodného oddelenia v Rimavskej Sobote na Ulici stavbárov 2 (pri úrade práce).

Zdroj a foto: KMV MVSR

Pridaj komentár