V Tisovci napadli 91-ročnú starenku, pomohla jej odvážna suseda

Muránska ulica (foto: Google Maps)

TISOVEC – Na severe okresu Rimavská Sobota, v Tisovci, napadla 61-ročná žena 91-ročnú starenku v ranných štvrtkových hodinách. Motívom napadnutia mali byť  pravdepodobne peniaze, polícia sumu nekonkretizovala. Páchateľka bola aj vďaka odvážnej susede zadržaná a momentálne sa nachádza v rukách polície. O prípade informovala Televízia Joj v Krimi novinách.

„Počula som hrozný, srdcervúci krik. Hneď som utekala na ulicu, že odkiaľ to ide. Preskočila som potok a aj plot a išla som k tete,“ povedala odvážna suseda, ktorá na otázku, či sa nebála, odpovedala, že v tom momente na to vôbec nemyslela. „Úplne prešli cezo mňa zimomriavky, že niekto potrebuje pomoc,“ vyslovila sa suseda.

Starenka bola v čase príchodu susedy na schodoch a mala poranenú hlavu, ruku a aj ústa. Podľa slov mestského policajta Jána Vengrína podala suseda pomoc napadnutej a spomalila jej krvácanie z poranených oblastí.

Podozrivá žena sa v tom čase nachádzala tiež v dome. Susede sa snažila nahovoriť, že starenku napadol neznámy muž a vzápätí odišla. „Suseda zareagovala veľmi promptne a rýchlo a ja som sa snažil sem prísť čo najskôr. Potenciálna páchateľka už išla chodníkom po Muránskej ulici, ktorú som oslovil a videl som, že má aj krvavé šaty,“ povedal Vengrín.

 
(Reportáž o napadnutej starenke začína v čase 8:05)

ŽENA ZBILA A OKRADLA 91-ROČNÚ STARENKU

Vyšetrovateľ v Rimavskej Sobote obvinil 61-ročnú ženu z Tisovca zo zločinu…

Uverejnil používateľ Polícia SR – Banskobystrický kraj Piatok 29. januára 2021

 

Zdroj: TV JOJ

Pridaj komentár