V Tisovci budú testovať antigénovými testami, nie však zadarmo

TISOVEC – Mesto Tisovec v spolupráci s lekárkou Žiakovou bude od utorka, 12. 1. 2020 testovať antigénovými testami svojich obyvateľov. Nepôjde však o bezplatný úkon, záujemcovia o testovanie si musia zaplatiť 15 eur za cenu testu,  náklady na ochranné pomôcky, dezinfekciu a likvidáciu biologického odpadu. Informuje o tom mesto na svojej webovej stránke. 

„Testovanie bude prebiehať v utorky a štvrtky od 14.00 do 16.00 hodiny pre objednaných občanov. Testovať bude doktorka Žiaková v priestoroch MsKS, ktoré budú viditeľne označené,“ napísalo mesto na svojom oficiálnom webovom sídle. Záujemcovia o testovanie sa musia dopredu nahlásiť na Mestskom úrade v Tisovci počas pracovných dní v čase od 8:30 do 13:00 na tel. čísle 047/5603801, alebo e-mailom na mesto@tisovec.com.

V Rimavskej Sobote fungujú tri odberové miesta na antigénové testovanie. Podmienkou na toto testovanie je po novom objednanie sa cez portál korona.gov. Jedno z odberových miest funguje na ulici Cintorínskej, ktoré zastrešuje IVIMED s.r.o. Druhé mobilné odberové miesto funguje na ulici Šrobárovej (pri nemocnici) a tretie funguje pri Regionálnom úrade verejného zdravotníctva (RÚVZ) a to v obmedzenom režime (utorky a štvrtky).

Zdroj a foto: Mesto Tisovec

Pridaj komentár