REVÚCA: Pri nehode dvoch áut sa zranili obaja šoféri, cesta je uzavretá

REVÚCA/MURÁNSKA DLHÁ LÚKA – Pre nehodu dvoch osobných motorových vozidiel je uzavretá cesta II/532 smerom z Revúcej do Muránskej Dlhej Lúky obojsmerne. Pri havárii zasahujú štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) na jednom kuse techniky. Informuje o tom Operačné stredisko HaZZ v Banskej Bystrici.

„Je tam tiahla rovinka a jeden menší oblúčik, na ktorom sa zrazili osobné vozidlá. Obaja šoféri sú zranení a odviezla ich sanitka do revúckej nemocnice. Na mieste zasahujú príslušníci HaZZ a cesta je v oboch smeroch momentálne uzavretá,“ doplnil Štefan Nikolovič z HaZZ Revúca.

DOPLNENÉ 5. 2. 2021 o 9:45: Podľa informácií zo skupiny Dopravný servi RA-RV-RS a okolie už polícia striedalo púšťa autá v jednom jazdnom pruhu.

DOPLNENÉ 5. 2. 2021 O 11:47: Podľa slov hovorkyne Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Aleny Krčovej, zranené boli dve ženy, ktoré utrpeli úraz na hrudníku. „Podľa informácií z volania na tiesňovú linku 155 potrebovali pomoc dve zranené ženy. Záchranári, ktorých sme vyslali na miesto nehody, ich ošetrili, stabilizovali a previezli do nemocnice,“ povedala.

Foto: Dopravný servis RA-RV-RS a okolie – Maťo Baddy Malý

One Reply to “REVÚCA: Pri nehode dvoch áut sa zranili obaja šoféri, cesta je uzavretá”

  1. Pingback: Najčítanejšie články na Sobotníku za rok 2022: Nehody, platy starostov či nové byty

Pridaj komentár