R.SOBOTA: David Fadairo opúšťa MŠK, smeruje do Rakúska

RIMAVSKÁ SOBOTA – Nigérijský futbalista David Adenyi Fadairo, ktorý pôsobil v Rimavskej Sobote v sezóne 2020/2021, smeruje do tretej rakúskej ligy do klubu SV Stripfing. Prestup sa uskutočnil vo februári. Fadairo do klubu prestúpil zadarmo.

Mám z toho dobrý pocit, aj keď chcem niečo viac a vyššie. Práve teraz je hlavnou vecou hrať, pretože moja hra je moja sila. Dúfa, že im pomôžem dostať sa do vyššej ligy,“ povedal pre Sobotnik.sk stále len 20-ročný futbalista. 

Fadairo odohral v drese MŠK Rimavská Sobota zápasy v sezóne 2020/2021, v ktorých strelil dokopy štyri góly. V mužstve vynikal hlavne svojou rýchlosťou.

Podľa slov trénera mužstva Tomáša Boháčika je odchod Fadaira do Rakúska strata pre tím, no verí, že ak situácia v lete dostane do normálnych koľají, David sa do Rimavskej Soboty vráti naspäť. „Jeho pôsobenie v klube hodnotím veľmi pozitívne. Je to šikovný  a mladý hráč, ktorý nám bude veľmi chýbať. On nás už dopredu informoval, že chce odísť, pretože chce hrať a u nás to momentálne nie je možné. Držím mu palce a verím, že v lete sa vráti naspäť k nám,“ dodal Boháčik.

Pridaj komentár