TORNAĽA: Lidl v meste mali otvoriť koncom februára, zisťovali sme, či je to tak

TORNAĽA – Lidl v Tornali mal byť podľa primátorky Anny Szögediovej otvorený pôvodne 28. februára 2021. Uviedla to na decembrovom zasadnutí Mestského zastupiteľstva. Redakcia Sobotnik.sk zisťovala, či sa tento zámer má naozaj zrealizovať do uvedeného dátumu.

Podľa mojich informácii, 28.2. určite predajňu neotvoríme. Navyše, ide o nedeľu, čo nie je náš štandardný „otváračkový“ deň,“ uviedol pre náš portál Tomáš Bezák, hovorca spoločnosti Lidl Slovensko. Na našu otázku, že kedy plánujú predajňu otvoriť, odpovedal, že sa máme ozvať približne o päť alebo šesť týždňov.

Podľa slov primátorky sa má vedľa predajne vykonávať aj komplexná prestavba priestorov nedostavanej polikliniky na nové obchodné centrum, ktoré má v pláne spoločnosť OP Centrum Prievidza. Szögedi načtrla, že v súvislosti s týmito investíciami sa vytvára aj možnosť pokračovania bytovej výstavby. Byty by mali byť s vyšším alebo bežným štandardom. Mesto chystá aj investičnú bytovú výstavbu v časti Starňa, kde by mal byť priestor pre nové rodinné domy.

Zdroj: Mestské zastupiteľstvo Tornaľa, Tomáš Bezák

Pridaj komentár