R. SOBOTA: Zajtrajšie zasadnutie mestského zastupiteľstva je zrušené, poslanci sa zídu až o týždeň

poslanci, zastupiteľstva

RIMAVSKÁ SOBOTA – Zasadnutie rimavskosobotského mestského zastupiteľstva (MsZ), ktoré sa malo konať v utorok 23. novembra 2021, sa napokon v tomto termíne neuskutoční. Informoval o tom primátor Jozef Šimko.

Vzhľadom na závažnosť prerokovávaných bodov programu Národnej rady Slovenskej republiky dňa 23. novembra 2021 sa nemôžem zúčastniť a viesť rokovanie MsZ. Zástupkyňa primátora mesta Andrea Andrášiová sa taktiež nemôže zúčastniť a viesť rokovanie z vážnych rodinných dôvodov, zástupca primátora Ladislav Rigó je dlhodobo práceneschopný. Preto  prekladám zasadnutie na deň 30. novembra 2021,“ uviedol primátor.

Pôjde vlastne o dve zasadnutia. Na 13:00 je totiž naplánované pokračujúce zasadnutie z 28. septembra. V rámci jeho programu majú zástupcovia občanov prebrať už iba body Rôzne, Interpelácie poslancov a Záver. O hodinu neskôr bude plánované zasadnutie, ktoré malo byť pôvodne tento utorok.

Mení sa aj forma zasadnutí zastupiteľstva. Zatiaľ čo pôvodne boli plánované cez videokonferenciu, po novom majú byť prezenčnou formou v Guľovej sále Domu kultúry na Námestí Š. M. Daxnera.

Foto: ilustračné, Sobotnik.sk

One Reply to “R. SOBOTA: Zajtrajšie zasadnutie mestského zastupiteľstva je zrušené, poslanci sa zídu až o týždeň”

  1. Pingback: Najbližšie zasadnutie rimavskosobotského zastupiteľstva je otázne. Viacerí poslanci nesúhlasia s prezenčnou formou

Pridaj komentár