Medzi Ratkovou a Ploským došlo k nehode, zasahovali tam hasiči

RATKOVÁ/PLOSKÉ – Traja príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) na jednom kuse techniky zasahovali v nedeľu (12. 12.) večer medzi dedinami Ratková a Ploské v Revúckom okrese pri dopravnej nehode. Informoval o nej Matej Peniak z Operačného strediska HaZZ Banská Bystrica s tým, že došlo k zraneniu jednej osoby.

Šlo o technický zásah pri dopravnej nehode, keď jedno osobné motorové vozidlo skončilo mimo cestu. Zranená osoba bola ošetrená posádkou Záchrannej zdravotnej služby,“ konkretizoval Peniak na základe informácií od zasahujúcich hasičov.

Dodal, že vozidlo bolo na krajnici zabezpečené proti náhodnému pohybu, úniku prevádzkových kvapalín  a vzniku požiaru.

DOPLNENÉ 12. 12. 2021 o 17:21: Ako Sobotnik.sk informoval riaditeľ revúckeho HaZZ Jozef Mikuda, havarované vozidlo bolo prevrátené na ľavom boku na krajnici. „Netvorilo prekážku v cestnej premávke. Kým na miesto prišli naši príslušníci, zdravotníci vodiča uvoľnili z auta a ošetrili,“ konkretizoval riaditeľ.

Dodal, že vodiča napokon záchranári ani nepreviezli do nemocnice, keďže po neho prišiel jeho otec, ktorý ho odviezol preč. „Cesta je prejazdná a havarovaného vozidla neunikli žiadne prevádzkové kvapaliny,“ zakončil Mikuda.

Foto: ilustračné

Pridaj komentár