Pri Včelinciach sa zrazila dodávka s osobným autom, dvaja ľudia vrátane dieťaťa sa zranili

VČELINCE – Dve osoby utrpeli zranenia pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v utorok (14. 12.) ráno na ceste I/67 pri obci Včelince v Rimavskosobotskom okrese. Informoval o nej Jozef Fekiač z Operačného strediska Hasičského a záchranného zboru Banská Bystrica.

„Ide o dopravnú nehodu osobného motorového vozidla a dodávky, ktoré sa nachádzajú na štátnej ceste 1/67 v katastri obce Včelince. V dôsledku dopravnej nehody boli dve osoby z osobného motorového vozidla prevezené na ošetrenie do zdravotníckeho zariadenia (z nich jedno dieťa),“ konkretizoval Fekiač.

Dodal, že príslušníci HaZZ po príchode na miesto udalosti zabezpečili havarované vozidlá proti vzniku požiaru a úniku prevádzkových kvapalín. Uniknuté prevádzkové kvapaliny boli zasypané sorbčnou látkou a zozbierané do zbernej nádoby.

Dve osoby sa v čase príchodu príslušníkov HaZZ nachádzali v ošetrení posádky Záchrannej zdravotnej služby. Príslušníci HaZZ vykonávajú do príchodu hliadky polície usmerňovanie dopravy v uvedenom úseku štátnej cesty. Štátna cesta 1/67 je prejazdná striedavo v jednom jazdnom smere,“ uviedol Fekiač.

DOPLNENÉ 14. 12. 2021 o 10:09: Ako Sobotnik.sk informovala hovorkyňa Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová, zásah záchranárov, ktorí pomáhajú raneným osobám, ešte stále prebieha.

DOPLNENÉ 14. 12. 2021 o 18:15: Ako hovorkyňa ZZS doplnila, záchranári, ktorých vyslali na pomoc účastníkom nehody, previezli do nemocnice dieťa. „Vzhľadom na fakt, že ide o maloletú osobu, viac informácií nemôžem poskytnúť,“ skonštatovala.

Foto: ilustračné, Pixabay.com

One Reply to “Pri Včelinciach sa zrazila dodávka s osobným autom, dvaja ľudia vrátane dieťaťa sa zranili”

  1. Pingback: Najčítanejšie články na Sobotníku za rok 2022: Nehody, platy starostov či nové byty

Pridaj komentár