Podporte OZ Smaragdy, vaše dve percentá z dane môžu pomôcť ľuďom s onkologickým ochorením

RIMAVSKÁ SOBOTA – V tomto období mnohé občianske združenia (OZ) žiadajú ľudí o príspevok vo forme dvoch percent z dane, ktoré chcú použiť na rozličné účely. Jedným z najušľachtilejších je však určite pomoc pacientom s onkologickými ochoreniami, ktorú realizuje občianske združenie (OZ) Smaragdy. Dôvody, pre ktoré by ste mohli podporiť práve toto združenie, vysvetľuje jeho zakladateľka, lekárka Adela Englerová:

„Predstavte si, že by ste boli s Vašim onkologickým ochorením sami… Nikto by vám nerozumel, keď vás niečo bolí. Nemali by ste komu povedať, že vás niečo trápi. Nemal by sa na vás kto usmiať, povedať, že všetko bude dobré.…

Nemal by vás kto večer uistiť, že ráno bude lepšie. Nemal by vás kto uisťovať vo vašich snoch, že každé jedno ráno bude krajšie. Nemal by vám kto utrieť slzy z tváre, nik by nevedel, čo vaše slzy vlastne znamenajú. Najväčšie rany a bolesť zostávajú pre mnohých z nás ukryté a neviditeľné a zahojiť ich môže len niekto, kto im rozumie, vidí ich a pomôže.

Sú ľudia, ktorí dostanú na narodeniny drahý dar a tiež ľudia, ktorí si želajú len jedno. Aby boli zdraví. Aby boli plní života. Aby boli plní sily. Sú ľudia, ktorým nemá kto porozprávať, ako veľmi treba očakávať krásne veci, krásne pocity, ako veľmi treba myslieť do budúcna s istotou, že všetko bude inak, že všetko bude raz v poriadku.

Prosíme Vás všetkých, ktorí máte možnosť poukázať OZ Smaragdy 2% z Vašich daní, aby ste nám pomohli. Nech je na svete čo najmenej ľudí, ktorí sú s ochorením sami a viac tých, ktorým môžeme pomôcť a dať istotu, že na tejto ceste nie sú sami.

Túžime i v ďalšom roku splniť naše poslanie, pomáhať onkologickým pacientom prekonať neľahkú životnú situáciu, v ktorej sa ocitli. Veľmi nám to pomôže. I malá čiastka má pre nás veľký význam a zmysel. Dávate nám i týmto spôsobom pocit, že naša práca má zmysel a našim klientom nádej, silu a istotu, že v tom nie sú sami.“

Všetko potrebné o tom, ako dve percentá darovať, sa dozviete kliknutím na tento odkaz

Pridaj komentár