R. SOBOTA: Na marcovom zasadnutí budú poslanci rokovať o zmene rozpočtu aj využití internátu na Školskej

RIMAVSKÁ SOBOTA – Dovedna 17 bodov majú v programe svojho marcového zasadnutia poslanci rimavskosobotského mestského zastupiteľstva (MsZ). Naplánované je na utorok 1. marca 2022 o 14:00, miestom konania je Guľová sála Mestského kultúrneho strediska. Mesto o ňom informuje na svojej internetovej stránke rimavskasobota.sk.

Medzi dôležité body patrí návrh na využitie budovy bývalého Domova mládeže na Školskej ulici, ktorý je dlhodobo nevyužívaný a chátra. Týmto problémom sa poslanci zaoberajú na takmer každom zasadnutí, avšak bez hmatateľného výsledku.

Ďalším bodom je návrh na schválenie zapojenia sa mesta Rimavská Sobota do výzvy na výstavbu multifunkčnej športovej haly. Poslanci by mali vyčleniť finančné prostriedky na projektovú dokumentáciu a schválenie prijatia úveru na financovanie výstavby v zmysle predloženej štúdie (cca 5,3 milióna eur).

Zástupcovia občanov si vypočujú aj správu o plnení rozpočtu mesta k 31. decembru 2021 či informatívnu správu o mestských lesoch za rok 2021. Schvaľovať budú i prvú zmenu aktuálneho rozpočtu mesta a štvoricu všeobecne záväzných nariadení.

Foto: ilustračné, Sobotnik.sk

Pridaj komentár