Salaš Zbojská má novú atrakciu, wellness Zbojnícke kúpele v umelej jaskyni

ZBOJSKÁ – Wellness priestory nazvané Zbojnícke kúpele, vytvorené v umelej jaskyni pri Salaši Zbojská, sa stali novým lákadlom tohto reštauračno-oddychového zariadenia. Wellness je zatiaľ v skúšobnej prevádzke, je už však plne funkčný a verejnosť ho môže navštevovať.

Budovali sme ho počas zimy a ešte dolaďujeme posledné technické detaily. Verejnosť nás už môže navštíviť, prosíme však, aby sa ľudia vopred objednali,“ uviedol pre Sobotnik.sk majiteľ salaša Igor Vlček.

Zbojnícke kúpele, resp. ich vchod, sú situované pod jednou z dreveničiek pri penzióne Zbojnícky halaš – to je komplex povyše samotnej budovy salaša. Pri prvom pohľade sme si mysleli, že celé kúpele budú vzhľadom na veľkosť budovy malé, skladajúce sa možno iba z jednej či dvoch miestností. Opak je však pravdou, ide o väčšie priestory, ktoré nie sú len pod samotnou drevenicou, ale pokračujú smerom doľava.

Ako prvé návštevník vidí šatne v tradičnom drevenom štýle. Chodba umelej jaskyne pokračuje ďalej okolo spŕch, popri bazéne a dvoch vírivkách k saunám. Tých je celkovo päť – bylinková, fínska, infrasauna a dve parné sauny s termoterapiou z mäty piepornej či šalvie lekárskej. K dispozícii sú, samozrejme, aj masáže. Zbojnícke kúpele majú aj druhý východ, ktorý vedie k dvom vonkajším kadiam.

V hornej časti komplexu sa nachádza tepidárium, teda oddychový priestor s ležadlami a výhľadom na okolitú prírodu.

Celková kapacita Zbojníckych kúpeľov je 40 osôb. Objednať sa je možné na telefónnom čísle 0910 418 788. Vstupné je 12 eur na tri hodiny pre jednu osobu.

DOPLNENÉ 14. 2. o 11:49: Podľa informácií zverejnených na facebookovej stránke Salaša Zbojská je cena za trojhodinový vstup už 16 eur pre dospelú osobu, za dieťa do 14 rokov sa platí 7 eur. Otváracie hodiny sú v pondelok až piatok 16:00 – 21:00, v sobotu a nedeľu 14:00 – 21:00.

Foto: Sobotnik.sk

One Reply to “Salaš Zbojská má novú atrakciu, wellness Zbojnícke kúpele v umelej jaskyni”

  1. Pingback: Salaš Zbojská otvorí svoje brány na jar vo vynovenom šate

Pridaj komentár