Hasiči a polícia zasahovali pri nehode medzi R. Baňou a R. Brezovom

RIMAVSKÁ BAŇA/RIMAVSKÉ BREZOVO – Hasiči a polícia zasahovali pri nehode, ktorá sa stala v utorok 5. apríla pred 8:00 medzi Rimavskou Baňou a Rimavským Brezovom. Jedno vozidlo skončilo v priekope vedľa cesty v prehľadnom a takmer rovnom úseku vozovky.

Krátko pred ôsmou hodinou bola cesta prejazdná v jednom jazdnom pruhu, dopravu usmerňovali príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ). Práve v tej chvíli na miesto dorazila aj hliadka polície.

AKTUALIZOVANÉ 5. 4. 2022 o 10:50: Podľa veliteľa hasičskej stanice v Rimavskej Sobote Martina Babica boli na miesto vyslaní štyria príslušníci HaZZ. „Po ich príjazde už boli mimo auta dve zranené osoby, ktoré vytiahli okoloidúci vodiči. Jedna ďalšia osoba sa ešte nachádzala v aute,“ ozrejmil.

Ako dodal, šlo o dve ženy a jedného muža, pričom príslušníci HaZZ všetkým poskytli predlekársku pomoc. Jedna žena mala silne udretú hlavu a poranenú tvár, u ďalších boli podozrenia na zlomené končatiny. „Naši príslušníci pomohli naložiť zranené osoby do auta Záchrannej zdravotnej služby,“ konkretizoval Babic.

S havarovaným vozidlom podľa jeho slov hasiči nemanipulovali, pretože si to vyžiadala polícia v súvislosti s dokumentovaním a objasňovaním nehody.

Foto: Sobotnik.sk

Pridaj komentár