POLTÁR: Samospráva hľadá ľudí na tri voľné pracovné miesta

POLTÁR – Samospráva mesta Poltár chce obsadiť tri voľné pracovné miesta cez výberové konania. Informuje o nich na svojej internetovej stránke.

V prípade prvých dvoch pozícií ide o miesto odborného garanta komunitného centra a komunitného pracovníka komunitného centra. Na miesto garanta sa požaduje vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa v odbore sociálna práca, prípade v odbore psychológia, právo, sociálne služby a poradenstvo, verejná politika a verejná správa alebo v študijných odboroch pedagogického zamerania, ak táto fyzická osoba k 1. januáru 2015 vykonávala v pracovno-právnom vzťahu alebo v obdobnom pracovnom vzťahu pracovné činnosti, ktoré svojím charakterom zodpovedajú sociálnej práci.

Ďalšou alternatívou je vysokoškolské vzdelanie v študijnom odbore sociálna práca, ak táto fyzická osoba k 1. januáru 2015 vykonávala v pracovno-právnom vzťahu alebo v obdobnom pracovnom vzťahu pracovné činnosti, ktoré svojím charakterom zodpovedajú sociálnej práci.

Na pozíciu komunitného pracovníka komunitného centra stačí vysokoškolské vzdelanie prvého stupňa, alebo stredoškolské vzdelanie s maturitou a 1 rok praxe/skúseností v relevantnej oblasti. Mzda v prípade garanta má byť 1120,50 eura a u komunitného pracovníka 974,50 eura.

Výberové konanie na post garanta aj komunitného pracovníka sa uskutoční 21. apríla 2022 o 9:00 v priestoroch zasadačky Mestského úradu v Poltári. Uzávierka na predloženie žiadostí o prijatie do zamestnania je 14. apríla 2022. Viac informácií nájdu záujemcovia priamo na stránke mesta poltar.sk.

Tretím obsadzovaným miestom je pozícia odborného zamestnanca Spoločného školského úradu pri Mestskom úrade v Poltári. Kvalifikačné predpoklady a osobitné kvalifikačné požiadavky sú v tomto prípade v zmysle vyhlášky MŠ SR č. 437/2009 Z. z., ktorou sa ustanovujú kvalifikačné predpoklady a osobitné kvalifikačné požiadavky pre jednotlivé kategórie pedagogických zamestnancov a odborných zamestnancov – pedagogická prax najmenej 5 rokov.

Prihlášky do tohto výberového konania musia uchádzači zaslať najneskôr do 22. apríla do 13:00. Viac informácií je opäť na stránke mesta.

Foto: ilustračné, Sobotnik.sk

Pridaj komentár