Prvým kandidátom na primátora Tisovca je Ján Vengrín

TISOVEC – Náčelník Mestskej polície Ján Vengrín sa stal prvým oficiálnym kandidátom na post primátora Tisovca. Svoju kandidatúru ohlásil počas tlačovej konferencie s predsedom hnutia Sme rodina Borisom Kollárom v priestoroch závodu CSM Industry Tisovec.

„Je to pre mňa veľký záväzok. Žijem v Tisovci, chcem tu aj ostať žiť a záleží mi nielen na meste samotnom, ale aj na regióne, kde žijem,“ povedal Vengrín.

Dodal, že vidí výsledky práce za obdobie, odkedy sa stal predsedom okresnej organizácie Sme rodina a chcel by v nej pokračovať. „Ak mi to bude umožnené a ľudia ma zvolia, tak chcem byť dobrý primátor v meste Tisovec,“ podotkol.

Ako nadviazal predseda hnutia Sme rodina Boris Kollár, Vengrín je dlhoročným spolupracovníkom strany. „Som veľmi rád, že prevzal tú zodpovednosť a ohlásil kandidatúru,“ uviedol Kollár.

Podľa šéfa krajskej organizácie Sme rodina Igora Kašpera je Vengrín presným príkladom toho, ako by malo fungovať regionálne prepojenie smerom na veľkú politiku. „Žije tu, je lokálpatriot a pozná problémy ľudí. Sme hrdí, že pôjde kandidovať za hnutie Sme rodina,“ zakončil Kašper.

Tlačovka Borisa Kollára a Jána Vengrína v Tisovci:

Pridaj komentár