M. KAMEŇ: Hasiči zasahovali pri nehode dvoch vozidiel, dvaja ľudia sa zranili

MODRÝ KAMEŇ – Zranenia dvoch osôb si vyžiadala dopravná nehoda, ktorá sa stala v nedeľu večer (8. 5. 2022) v katastri mesta Modrý Kameň vo Veľkokrtíšskom okrese. O udalosti informoval Miroslav Fungáč z Operačného strediska Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) B. Bystrica s tým, že na mieste zasahovali traja príslušníci na jednom kuse techniky.

Veliteľ zásahu po príchode na miesto udalosti predbežným prieskumom zistil, že ide o zrážku dvoch osobných motorových vozidiel s dvoma zranenými osobami. Príslušníci poskytli zraneným osobám predlekársku prvú pomoc a havarované vozidlá zabezpečili proti vzniku požiaru,“ konkretizoval Fungáč.

Dodal, že na mieste udalosti bola polícia a smerovala tam aj posádka Záchrannej zdravotnej služby.

DOPLNENÉ 9. 5. 2022 o 15:15: Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová, k nehode došlo okolo 19:50.

Z jej zavinenia je dôvodne podozrivý 35-ročný vodič auta Jeep Compass z Veľkého Krtíša, ktorý viedol vozidlo na rovnom úseku cestu smerom z Modrého Kameňa do Veľkého Krtíša. Pri Spojenej škole prešiel do protismeru, kde ľavou prednou časťou narazil do ľavej prednej časti protiidúceho auta Volkswagen Passat, ktoré šoféroval 50-ročný vodič zo Senohradu,“ priblížila Faltániová.

Dodala, že vodič Wolkswagenu utrpel pri nehode iba ľahké zranenia a dychové skúšky u oboch šoférov dopadli negatívne. Škody sú predbežne vyčíslené na 17 000 eur, nehoda je ale stále v štádiu objasňovania.

Fotografie z mieste nehody zverejnila na Facebooku stránka Krtíšske veci:

Foto: ilustračné, Pixabay.com

Pridaj komentár