Polícia vyšetruje nehodu medzi Lučencom a Fiľakovom, 31-ročná motorkárka pri nej utrpela ťažké zranenia

FIĽAKOVO – Ťažké zranenia 31-ročnej ženy sú výsledkom dopravnej nehody, ktorá sa stala v pondelok (16.5) v noci na ceste medzi Lučencom a Fiľakovom. O udalosti na informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru Banská Bystrica na svojej facebookovej stránke.

„Na ceste medzi Lučencom a Fiľakovom došlo včera večer k dopravnej nehode s účasťou motorkára. Vodič vo veku 36 rokov, prichádzajúci z vedľajšej cesty, mal zachytiť prednou časťou pravú stranu motorky, na ktorej jazdila po hlavnej ceste 31-ročná žena,“ uviedli policajti.

Dodali, že napriek snahe už zrážke nedokázala zabrániť a došlo k jej pádu na cestu, pričom utrpela ťažké zranenie. „Obaja vodiči boli podrobení dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. Vodič auta bol navyše podrobený toxikologickému vyšetreniu, ktoré preukázalo prítomnosť amfetamínu, metamfetamínu, extázy a THC v jeho organizme. Na mieste boli zaistené aj sáčky s neznámou kryštalickou látkou, ktoré budú zaslané na expertízne skúmanie,“ skonštatovala polícia.

Vodičovi bol zadržaný vodičský preukaz a celá udalosť je naďalej v štádiu vyšetrovania.

Foto: KR PZ Banská Bystrica

Pridaj komentár