Kultúrno-športový deň detí v Lehote nad Rimavicou prilákal vyše 700 ľudí

LEHOTA NAD RIMAVICOU – Viac ako 700 návštevníkov zavítalo v sobotu (11. 6. 2022) na Kultúrno-športový deň detí v Lehote nad Rimavicou. Čakal ich program so zvučnými menami ako raper Ego, skupina Salco, Fifo a Vierka či šéfkuchár Marcel Ihnačák.

Návštevnosť bola dnes oveľa vyššia ako vlani, keď ešte boli pandemické opatrenia. Program bol dobrý, počasie nám vyšlo akoby bolo objednané a myslím si, že ľudia boli spokojní. Počítam, že ďalšie roky bude ešte viac návštevníkov,“ uviedol pre Sobotnik.sk starosta Ivan Antal.

Starosta Lehoty nad Rimavicou Ivan Antal (v strede)

Na podujatí nechýbali atrakcie pre deti, ukážky práce hasičov a policajtov či prezentácia vojenského výstroja a zbraní. Samozrejmosťou bolo skvelé jedlo v podobe niekoľkých druhov guľáša a ďalších kulinárskych pochúťok. Novinkou aktuálneho ročníka bolo pódium s rozmermi 6 x 3 metre, ktoré koncerty posunulo na ešte vyššiu úroveň.

Na podujatí sa zúčastnili viacerí súčasní i bývalí primátori a starostovia z niekoľkých obcí regiónu a jedným z hostí bola i poslankyňa Národnej rady SR a bývalá ministerka vnútra Denisa Saková.

Starosta Lehoty nad Rimavicou Ivan Antal a bývalá ministerka vnútra Denisa Saková

Podujatie kultúrno-športový deň detí v Lehote nad Rimavicou organizujú od roku 2013 s jedinou prestávkou v roku 2020, keď ho samospráva musela zrušiť pre pandémiu nového koronavírusu. Uskutočnilo sa tak doteraz deväť ročníkov a obec chce v organizovaní tejto spoločenskej akcie pokračovať.

Fotogalériu z podujatia nájdete na našej facebookovej stránke, kam sa dostanete kliknutím na nasledovnú fotku:

Foto: Sobotnik.sk

2 Replies to “Kultúrno-športový deň detí v Lehote nad Rimavicou prilákal vyše 700 ľudí”

  1. Pingback: D. SAKOVÁ: Na VŠ som mala kamarátky z R. Soboty aj Lučenca, veľa som o tomto regióne počula

  2. Pingback: LEHOTA NAD RIMAVICOU: Kultúrno-športový deň detí mal opäť program nabitý známymi menami, samospráva ďakuje sponzorom i partnerom

Pridaj komentár