Kultúrno-športový deň detí v Lehote nad Rimavicou opäť so zvučnými menami

LEHOTA NAD RIMAVICOU – Raper Ego, skupina Salco či šéfkuchár Marcel Ihnačák sú hlavnými lákadlami podujatia Kultúrno-športový deň detí, ktorý v sobotu 11. júna 2022 v areáli pri kultúrnom dome organizuje obec Lehota nad Rimavicou. Sobotnik.sk o ňom informoval starosta Ivan Antal.

Okrem toho vystúpia s programom pre deti Fifo a Vierka a predstavia sa tiež Rytieri z Martina s ukážkami historického šermu. Ako každý rok, aj tentoraz je vstup na podujatie voľný s dobrovoľným vstupným,“ uviedol Antal. Chýbať podľa jeho slov nebudú ani rôzne atrakcie pre deti či ukážky práce vojakov, policajtov, hasičov a pracovníkov Červeného kríža. Novinkou aktuálneho ročníka bude pódium s rozmermi 6 x 3 metre, ktoré má koncerty posunúť na ešte vyššiu úroveň.

Vlani zavítalo na Kultúrno-športový deň okolo 400 ľudí, návštevnosť však bola ovplyvnená protipandemickými opatreniami. V predchádzajúcich rokoch bývala vyššia, napríklad v roku 2017 prišlo na akciu podľa údajov samosprávy až 1200 ľudí. Pravidelne prichádzajú nielen obyvatelia okolitých dedín, ale aj ľudia zo vzdialenejších končín. Vlani to boli Lotyši, ktorí prišli na návštevu firmy v miestnej časti Hámor.

Kultúrny dom v Lehote nad Rimavicou

PROGRAM:

10:00 – začiatok podujatia

12:00 – Fifo a Vierka

13:00 – Ego

14:00 – Vystúpenie rytierov

17:00 – Salco

Foto: Sobotnik.sk

Pridaj komentár