POLTÁR: Na križovatke ulíc Podhorská a 9. mája došlo podľa polície k „záhadnej“ nehode

POLTÁR – Polícia prosí verejnosť o spoluprácu pri pri vyšetrovaní dopravnej nehody, ktorá sa stala v nedeľu (5. 6.) o 17:28 na križovatke ulíc Podhorská a 9. mája v meste Poltár. Informovalo o nej na Facebooku Krajské riaditeľstvo Policajného zboru Banská Bystrica s tým, že ide o záhadnú nehodu, pretože po nej motorkár aj so spolujazdkyňou „zmizli“.

„Neznámy vodič motocykla Honda CBR 1000 RR, evidenčné číslo RS159AF, ktorá je dočasne vyradená z cestnej premávky, pravdepodobne nedodržal bezpečnú vzdialenosť za pred ním idúcim a v tom čase doľava na ulicu Podhorskú odbočujúcim osobným autom, následkom čoho malo dôjsť k stretu motocykla s vozidlom a následnému pádu motocykla na zem,“ opísali policajti nehodu.

Podľa nich bol vraj vodičom motocykla neznámy muž s neznámou spolujazdkyňou. „Na mieste dopravnej nehody, bezprostredne po jej vzniku, zastavilo vozidlo so zahraničným evidenčným číslom, do ktorého mali vodič motocykla ako aj spolujazdkyňa nastúpiť s tým, že idú na ošetrenie do nemocnice v Rimavskej Sobote, kde však neboli a na základe preverenia hliadkou nebolo potvrdené, že by takéto osoby boli na ošetrení v nemocnici v Lučenci ani v nemocnici v Hnúšti,“ dodala polícia.

Neznámy vodič teda podľa KR PZ z miesta udalosti odišiel bez splnenia si povinností účastníka škodovej udalosti resp. dopravnej nehody na neznáme miesto. „Hľadáme prípadných svedkov, ktorí nám pomôžu nájsť motorkára, ako aj jeho spolujazdkyňu. Ak budete mať akékoľvek informácie, zavolajte na číslo 158,“ zakončili policajti.

Pridaj komentár