Raper EGO: V Lehote nad Rimavicou sa mi hralo super, dnes už každý môže vyzerať ako frajer

LEHOTA NAD RIMAVICOU – Najväčšou hviezdou spomedzi interpretov, ktorí sa predstavili na aktuálnom deviatom ročníku Kultúrno-športového dňa obce Lehota nad Rimavicou bol raper Ego. To, že ide o hviezdu prvej veľkosti, dokazujú aj štatistiky – ide totiž o slovenského umelca, ktorého skladby boli vlani najviac streamované na online platformách a pripísal si na svoje konto aj najpredávanejší album za rok 2021. Po vydarenom koncerte v Lehote sme mu položili pár otázok.

Asi bežne nevystupuješ na dňoch obce. Čo Ťa, okrem honorára presvedčilo, aby si prišiel sem do Lehoty nad Rimavicou?

(Smiech) Zavolal mi kamarát, čiže to bolo vybavené cez neho:-)

Ako sa Ti tu hralo?

Super! Je to podľa mňa rovnaké ako hocikde inde. Hral som už na rôznych dedinských hodoch, hlavne odkedy máme skladbu Žijeme len raz, s tým som pobehal všetko. Teraz, keď sú sociálne siete a každý má internet, už nie sú také rozdiely medzi ľuďmi, všade sú už na úrovni.

Možno predtým boli také rozdiely v obliekaní, že kým niečo došlo z Ameriky na Slovensko a rozšírilo sa to, tak to trvalo, ale teraz si už každý môže z netu objednať čo chce a vyzerať ako frajer. Čiže všade, kade chodím po Slovensku, vyzerajú ľudia rovnako super.

Máš aj nejaký osobný vzťah k tomuto regiónu, nejakú rodinu?

Mám vzťahy k východnému Slovensku, mama je z dedinky od Humenného, Adidovce, takže odtiaľ mám celú jednu stranu rodiny. Tu na Gemeri však rodinu nemám.

Možno nie všetci vedia, že Ego sa narodil práve u nás na juhu Banskobystrického kraja v Lučenci a krátko vyrastal v Kalinove v Poltárskom okrese. Dočítať sa o tom dá na stránke Pluska.sk. Rodina sa však čoskoro odsťahovala do Piešťan a malý Ego, civilným menom Michal Straka, už v Kalinove ani nestihol nastúpiť do škôlky.

Foto: Sobotnik.sk

One Reply to “Raper EGO: V Lehote nad Rimavicou sa mi hralo super, dnes už každý môže vyzerať ako frajer”

  1. Pingback: LEHOTA NAD RIMAVICOU: Kultúrno-športový deň detí mal opäť program nabitý známymi menami, samospráva ďakuje sponzorom i partnerom

Pridaj komentár