LEHOTA NAD RIMAVICOU: Kultúrno-športový deň detí mal opäť program nabitý známymi menami, samospráva ďakuje sponzorom i partnerom

LEHOTA NAD RIMAVICOU – Neveľká dedina pod Sincom sa každoročne môže popýšiť takým zaujímavým programom svojho dňa obce, že jej ho závidia aj oveľa väčšie dediny či dokonca mestá v našich regiónoch. Kultúrno-športový deň detí v Lehote nad Rimavicou v tomto smere nezaostal ani tohto roku.

Hlavným interpretom bol raper Ego, vystúpila aj skupina Salco, varil šéfkuchár Marcel Ihnačák, s programom pre deti sa predstavili Fifo a Vierka a ukážky šermu predviedla skupina živej histórie Via Castrum z Martina. Toto všetko by, samozrejme, nebolo možné bez pomoci sponzorom a partnerov. Samospráva Lehoty nad Rimavicou a starosta Ivan Antal preto ďakujú nasledovným subjektom a občanom za pomoc a spoluprácu pri organizovaní podujatia:

Ondrej Lunter, NIG+, Brantner, Agrokol, urbár Lehota nad Rimavicou, stavebniny Bau Trade Grigorij Šamin, Robotnícky dom Jana Ivargová, Agrospol Hradová, stavebná firma Arpád Berky, Tauris, Pizzéria Kaštieľ Adrián Hanes, Elektro Kováč, Ondrej Barto Klenovec, Rastislav Roško, Belko, Barič, Kamenský, Kosnová a poľovné združenie Cerovo.

Za pomoc pri realizácii podujatia v neposlednom rade ďakujem aj všetkým poslancom a občanom obce,“ zakončil starosta.

Pozrite sa, ako to na Kultúrno-športovom dni dni detí v Lehote nad Rimavicou vyzeralo:

Pridaj komentár